G R A N D
S O F T

For GRAND Ideas

Ai nevoie de o aplicatie mobila?

Oferim aplicatii scalabile si servicii complete de dezvoltare atat pentru aplicatii iOS si Android, cat si pentru aplicatii cross-platform cu functionalitati native. Ne asiguram ca vei fi constant informat cu privire la stadiile de dezvoltare ale proiectului printr-o abordare de tip Agile.

Solicită consultanță

De ce să lucrezi cu profesionisti ?

Am acoperit deja cele mai importante motive pentru care este bine sa ai un site de prezentare asa ca alege sa il dezvolti alaturi de echipa potrivita!

Experienta

Dezvoltand sute de proiecte atat pentru comapanii mici cat si pentru companii foarte mari, avem experienta necesara finalizarii celor mai complexe proiecte.

Personalizare

Toate proiectele Grand Soft sunt personalizate pe nevoile clientului. Dezvoltam cu grija doar proiecte serioase de aceea garantam ca proiectul tau va fi unic.

Calitate

Ne perfectionam zi de zi cu cele mai noi tehnologii si suntem angrenati frecvent in masterclass-uri de perfectionare pentru a va oferi cele mai bune servicii si solutii software

Siguranta

Suntem alaturi de tine si dupa finalizarea proiectului pentru orice problema sau modificare vei avea nevoie. Succesul tau este si succesul nostru.

Colaborarea noastră

3 pași simpli către succes

01

Discuția inițială

Identificăm cu ajutorul tău zonele din business-ul tău care pot fi îmbunătățite

02

Planul de dezvoltare

Stabilim etapele pe care le vom urma pentru a implementa soluțiile necesare scalării business-ului tău

03

Level up

Te bucuri de noua identitate a afacerii tale și căutăm împreună soluții de dezvoltare continuă

Proiecte recente

Descoperă o parte din afacerile pe care le-am ajutat să evolueze