G R A N D
S O F T

For GRAND Ideas

Ai nevoie de un magazin online?

Piata de eCommerce in Romania creste de la an la an, de la zi, la zi. Doar in 2021, romanii au facut cumparaturi online in valoare de peste 15 milioane de euro pe zi. Iar aceasta suma creste in continuare. Be online!

Solicită consultanță

De ce să lucrezi cu profesionisti ?

Am acoperit deja cele mai importante motive pentru care este bine sa ai un site de prezentare asa ca alege sa il dezvolti alaturi de echipa potrivita!

Experienta

Dezvoltand sute de proiecte atat pentru comapanii mici cat si pentru companii foarte mari, avem experienta necesara finalizarii celor mai complexe proiecte.

Personalizare

Toate proiectele Grand Soft sunt personalizate pe nevoile clientului. Dezvoltam cu grija doar proiecte serioase de aceea garantam ca proiectul tau va fi unic.

Calitate

Ne perfectionam zi de zi cu cele mai noi tehnologii si suntem angrenati frecvent in masterclass-uri de perfectionare pentru a va oferi cele mai bune servicii si solutii software

Siguranta

Suntem alaturi de tine si dupa finalizarea proiectului pentru orice problema sau modificare vei avea nevoie. Succesul tau este si succesul nostru.

Colaborarea noastră

3 pași simpli către succes

01

Discuția inițială

Identificăm cu ajutorul tău zonele din business-ul tău care pot fi îmbunătățite

02

Planul de dezvoltare

Stabilim etapele pe care le vom urma pentru a implementa soluțiile necesare scalării business-ului tău

03

Level up

Te bucuri de noua identitate a afacerii tale și căutăm împreună soluții de dezvoltare continuă

Proiecte recente

Descoperă o parte din afacerile pe care le-am ajutat să evolueze

De ce este important un magazin online?

Trăim în secolul internetului, când viteza și accesibilitatea lui fac minuni de-a binelea. S-a creat ceea ce se numește o lume virtuală, iar în această lume s-au mutat majoritatea necesităților tuturor consumatorilor de internet, fiind mult mai simplu, mai comod, mai practic.


Dacă ai un magazin fizic, cu siguranță ai nevoie și de un magazin online, pentru a crește zona în care poți vinde și aria de clienți. De ce să le vinzi doar celor care trec pe strada ta și să nu le vinzi și celor care sunt la 50 km de tine? În plus, pandemia din 2020 a arătat necesitatea absolută a deținerii unui magazin online și a folosirii tuturor canalelor virtuale de vânzări. Cine nu a fost prezent online a întâmpinat dificultăți mari în a-și ține afacerea la un nivel minim de supraviețuire. Mulți nu au avut nici măcar norocul ăsta, au tras obloanele și au închis firma.


Ai fost în aceeași situație? Dacă și ție ți-a fost greu, atunci, probabil, ai înțeles importanța orientării (și) către mediul online.


Un magazin online este deschis non-stop

Uite ceva care o să îți dea de gândit: în timp ce majoritatea magazinelor fizice au întâmpinat probleme financiare mari, unelele ajungând chiar la faliment, magazinele online au înregistrat în pandemie vânzări mai mari decât în trecut. Întâmplare? Nu, nu a fost o întâmplare. Era normal să fie așa. Cu magazinele de cartier sau din centre comerciale închise, cu restricții în ceea ce privește deplasarea pe stradă, oamenii trebuiau să își procure de undeva bunuri. Mediul online a fost deschis, fără restricții. De altfel, e deschis tot timpul, 24 de ore din 24, asta înseamnă că într-un magazin online vinzi non-stop, la orice oră și chiar și în weekend. Nu este nevoie să te deplasezi din confortul casei tale, nu este nevoie să stai la coadă, în aglomerație. E mai comod, mai practic, mai eficient, mai scalabil! Da, o afacere este mult mai scalabilă online, decât poate fi fizic, mai ales în cazul în care business-ul nu beneficiază de investiții foarte mari.


Lumea se schimbă, iar tu trebuie să te adaptezi vremurilor

În timpul pandemiei, ca agenție de web design am primit multe solicitări pentru creare magazin online la cheie, din partea antreprenorilor ale căror afaceri au avut de suferit. Câteva am fost nevoiți să le refuzăm, pentru că efectiv ne-ar fi fost imposibil să ne ocupăm de toate proiectele. E un semn că antreprenorii încep să înțeleagă importanța prezenței în mediul online. Sunt însă și antreprenori care au lăsat garda jos, după pandemie, și-au pierdut interesul pentru online, crezând, probabil, că totul a trecut. Nu ignora asta, vânzările online sunt viitorul. Este era digitalizării, iar totul se mută online, că vrem, că nu vrem, bună sau rea, asta e realitatea. Nu discutăm aici de cât de bine sau rău este că se cumpără și se vinde online, sau că micii comercianți de la colț de stradă vor dispărea. Vorbim aici de viitorul afacerii tale. Lumea se schimbă, au loc schimbări majore în stilul de viață, comportament de cumpărare ș.a.m.d, prin urmare, și tu trebuie să îți schimbi business-ul, strategia, să te adaptezi vremurilor.