G R A N D
S O F T

For GRAND Ideas

Ai nevoie de un site de prezentare?

Te ajutam cu solutii complete de la A la Z in crearea websiteului care sa reprezinte cat mai bine ideea afacerii tale.

Solicită consultanță

De ce să lucrezi cu profesionisti ?

Am acoperit deja cele mai importante motive pentru care este bine sa ai un site de prezentare asa ca alege sa il dezvolti alaturi de echipa potrivita!

Experienta

Dezvoltand sute de proiecte atat pentru comapanii mici cat si pentru companii foarte mari, avem experienta necesara finalizarii celor mai complexe proiecte.

Personalizare

Toate proiectele Grand Soft sunt personalizate pe nevoile clientului. Dezvoltam cu grija doar proiecte serioase de aceea garantam ca proiectul tau va fi unic.

Calitate

Ne perfectionam zi de zi cu cele mai noi tehnologii si suntem angrenati frecvent in masterclass-uri de perfectionare pentru a va oferi cele mai bune servicii si solutii software

Siguranta

Suntem alaturi de tine si dupa finalizarea proiectului pentru orice problema sau modificare vei avea nevoie. Succesul tau este si succesul nostru.

Colaborarea noastră

3 pași simpli către succes

01

Discuția inițială

Identificăm cu ajutorul tău zonele din business-ul tău care pot fi îmbunătățite

02

Planul de dezvoltare

Stabilim etapele pe care le vom urma pentru a implementa soluțiile necesare scalării business-ului tău

03

Level up

Te bucuri de noua identitate a afacerii tale și căutăm împreună soluții de dezvoltare continuă

Proiecte recente

Descoperă o parte din afacerile pe care le-am ajutat să evolueze

De ce este important un site de prezentare?

Un website este un mijloc important prin care se răspandește informația. Astfel, pentru a-ți face vizibilă afacerea în mediul online și pentru a avea o carte de vizită electronică, afacerea ta are nevoie de un website.


Un site este o unealtă folositoare pentru orice tip de companie, indiferent de industria în care activează. Este important astfel ca informația prezentată în cadrul site-ului să fie bine structurată pentru utilizatorul final. Clientul trebuie să reușească într-un interval de timp scurt să gasească informațiile de care are nevoie.


Acest lucru înseamnă că website-ul tău este unul dintre cele mai bune mijloace pentru campaniile de marketing online. Chiar dacă nu planuiești să vinzi nimic pe internet sau chiar dacă afacerea ta funcționează și fără un website, nu trebuie să minimalizezi puterea online-ului.


Exista astfel multe motive pentru care afacerea ta ar trebui să aiba un website, câteva dintre motivele principale pentru care compania ta ar trebui să fie prezentă în mediul online cu un site:


58% din utilizatorii internetului tind să aibă încredere într-un business care se prezintă online

Trăim vremurile în care clienții se așteaptă să te găsească în mediul online, iar în sens contrar, lipsa unui website îți poate afecta credibilitatea în fața lor.


Un website este un mijloc eficient de promovare a afacerii tale în mediul online

Chiar dacă nu dorești să vinzi ceva, îți poți promova afacerea. Fie că alegi să folosești Google AdWords sau dorești să îți promovezi business-ul folosind optimizarea pentru motoarele de căutare în mod organic, vei vedea că atunci când ești activ în mediul online, oamenii îți vor promova afacerea, deoarece cel mai bun mod de a furniza informația este pe internet.


Website-ul companiei tale este principala carte de vizita a afacerii tale

Cartea de vizită reprezintă o prezentare succintă a afacerii tale, ce cuprinde informațiile de contact și logo-ul companiei. Daca extindem această definiție putem aprecia că un website este o carte de vizită mai detaliată, ce prezintă clientului structurat, serviciile și/sau produsele pe care le comercializezi. Asfel, dacă clientul gasește ușor informațiile de care are nevoie în mediul online atunci imaginea companiei tale i se conturează și poți obține foarte ușor recomandări și multe accesări pe site.


Website-urile sunt globale

Ce înseamnă acest lucru? Oricine din lume îți poate accesa afacerea. Îți poți extinde business-ul în toată lumea, iar potențialii colaboratori te vor găsi mult mai ușor.